Opleidingsschool

Arc

De Gooise Scholen Federatie (GSF) is een geaccrediteerde opleidingsschool (NVAO).
Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst met de HvA, de HU, de UvA (ILO) en de UU en zijn een Keurmerkschool binnen het Platform vo-mbo Utrecht. Op 8 vo-scholen in de regio Gooi en Vechtstreek verzorgen wij modern onderwijs, op alle niveaus. Dat doen we in een veilige en prettige omgeving waar leerlingen en studenten zich optimaal kunnen ontplooien. Diverse GSF-scholen hebben het predicaat ‘excellent’. Jaarlijks begeleiden we ongeveer 200 studenten. Zeer regelmatig blijven studenten tijdens of na hun studie bij ons werken. Dat is voor beide partijen winst!

7 redenen om stage te lopen bij de Gooise Scholen Federatie

  • Je kunt de theorie uit je opleiding uitgebreid toepassen en uitproberen in praktijksituaties.
  • Je wordt in de praktijk begeleid door een speciaal opgeleide en gefaciliteerde werkplekbegeleider.
  • Je krijgt van je stageschool alle ruimte om onderzoeksopdrachten uit te voeren. De GSF werkt voortdurend aan onderwijsontwikkeling en haalt graag onderzoek en kennis uit de lerarenopleidingen in huis.
  • Je maakt deel uit van een intervisiegroep op je stageschool en bezoekt speciale themabijeenkomsten voor studenten binnen de GSF.
  • Je krijgt de mogelijkheid een netwerk op te bouwen met andere studenten op je eigen stageschool en andere GSF-scholen.
  • Je hebt tijdens je stage de gelegenheid ook andere GSF-scholen te bezoeken.
  • En… onze scholen liggen dicht bij Utrecht en Amsterdam.

Enthousiast geworden?
Ga dan naar de website van de GSF-school van je voorkeur en vul het sollicitatieformulier in (klik op ‘werken bij’ > ‘opleidingsschool’). Hier vind je ook de gegevens van de schoolopleiders, voor als je vragen hebt.

De Fontein

Huizermaat

Goois Lyceum

College De Brink

Casparus College

Vechtstede College

Gooise Praktijkschool

A. Roland Holst College