Digitale Schoolkrant Echo

Arc

Onze digitale schoolkrant Echo zoekt nieuwe redactieleden!

Heb jij een neus voor nieuws in de school? Wil jij je visie geven op binnenlands en buitenlands nieuws of zit je vol met grappige verhalen? Wil je experimenteren met vlogs en podcasts of gewoon lekker schrijven? Meld je nu aan en werk mee aan het verbeteren van de Echo.

De redactievergadering is eens per twee weken. Leer bovendien meer over journalistiek van onze gastsprekers en ga mee op excursie. Neem alvast een kijkje en meld je aan via Zermelo en swensveen@gsf.nl of clahnstein@gsf.nl

Echo

Echo is de digitale schoolkrant van het Goois Lyceum. Leerlingen uit verschillende jaarlagen werken samen in redactiegroepen om steeds nieuwe artikelen op de website te plaatsen en te schrijven over wat hen bezighoudt op en rond de school. Ook gastschrijvers kunnen kopij aanleveren. De naam verwijst naar de papieren schoolkrant van het Goois Lyceum in de jaren zestig en natuurlijk naar het antwoord van de leerlingen op de ontwikkelingen in school en in de maatschappij. Mevrouw Wensveen (docent Nederlands) en mevrouw Lahnstein coördineren de redactie.

De website is: echo-gl.blogspot.nl.

Kopij kan worden aangeleverd via: gl-echo@gsf.nl

Meer weten? Neem dan contact op met:

Mw. S. Wensveen

Mw. S. Wensveen

Redactie Schoolkrant Echo
Mw. C. Lahnstein

Mw. C. Lahnstein

Redactie Schoolkrant Echo