Musical All shook up!

Arc

Schitteren in een professionele musicalproductie? Het kan hier op school! Ieder jaar voeren we een prachtig verhaal op en jij kunt meedoen! Acteren, musiceren, zingen, dansen of vormgeving; voor ieders talent is een plek. Houd de posters in de gaten, want er zijn uiteraard auditierondes. 


DoelgroepVanaf de 2e klas
Aantal deelnemersonbeperkt
Periode1 en 2 (t/m eind maart)
LengteIedere week een blokuur
TijdstipVrijdags het 8e & 9e
WerkvormOefenen, oefenen, oefenen… 🙂
DocentenMaja van der Esch, Jan Deckers, Selina Koopmans, Bastiaan Sparnaaij, Marloes Bischoff & Arthur Werner

Deze masterclass is ieder jaar een hit! Je leert op hoog niveau een prachtig theaterstuk neer te zetten. Houd de posters in de gaten en geef je op voor de audities.

Een nieuw schooljaar, een nieuwe musical: ALL SHOOK UP! Meld je op tijd aan. Kijk op de posters in de school en scan de QR-code voor meer informatie over de audities. Het is voor leerlingen van leerjaar 2 t/m 6. Voor de leerlingen uit leerjaar 1 is er de brugklasmusical.

Na de succesvolle vertolkingen van Aladdin en FAME! in de vorige schooljaren, wordt dit jaar dus de musical ALL SHOOK UP! uitgevoerd. Deze Amerikaanse jukebox musical zit vol humor en liefde en neemt je mee naar de 50’er jaren. Het is een komische en swingende voorstelling met nummers van Elvis Presley. You will be all shook up!

BEKIJK HIER DE TRAILER VAN ALADDIN!