Economie +

Arc

Deze mastermodule is voor leerlingen die een echte uitdaging binnen het vak economie zoeken. Wanneer het voor jou nog wel een beetje meer de diepte in mag, meld je dan aan. De kans om te bepalen wat jij graag wilt leren! Daarnaast staat deze mastermodule goed op je CV wanneer je je straks aanmeldt bij je vervolgstudie. 


DoelgroepBB havo en vwo
Aantal deelnemers4 leerlingen
Periode2
LengteIedere week een uur
Tijdstipnader overeen te komen
Werkvormje gaat zelfstandig aan de slag en overlegt regelmatig met de docent. Over de werkvorm en het eindproduct worden afspraken gemaakt.
DocentenChrista Verhey (havo) en Charlotte van der Wal (vwo)

Wat ga je doen? Je zoekt, in overleg met de docent, een (bedrijfs) economisch onderwerp uit en je gaat dit onderwerp verder uitdiepen. De vorm van het eindproduct is vrij: een werkstuk, een lessenserie, een spel ontwikkelen, een presentatie aan externen met een discussie na afloop kunnen voorbeelden hiervan zijn, maar het kan vast nog creatiever.

Let op: voor deze Mastermodule schrijf je je niet in via Zermelo, maar mail je bij interesse de docenten die hierboven genoemd staan.

Leerdoel:

  • je leert inzicht verkrijgen in een (bedrijfs) economisch onderwerp dat niet in het reguliere programma wordt gedoceerd (of slechts gedeeltelijk) met als doel het bieden van een extra uitdaging