Brugklasmusical

Arc


Musicalcrew klaar? Zaallicht uit!  Spots en muziek aan en trek het doek maar op! Ook dit jaar kun je weer meedoen met de brugklasmusical. Jouw kans om te shinen op het grote podium. Leuk om te doen, maar nog leuker is dat je binnen mum van tijd heel veel leerlingen uit jouw jaar leert kennen.


DoelgroepLeerjaar 1
Aantal deelnemersOnbeperkt
Periode1 en 2
LengteIedere week een blokuur
Tijdstipdonderdags 7e + 8e
WerkvormTheaterspelletjes en oefenen, oefenen, oefenen… 😉
Docentendiverse docenten o.a. Bastiaan Sparnaaij, Arthur Werner en Vera Stijnman

Gevatte teksten, stijlvol decor, goede muziek, toffe dansen en leuke liedteksten. Zomaar wat ingrediënten van onze musical speciaal voor leerjaar 1. Je gaat met z’n allen aan de slag om een heel gave voorstelling te maken die je opvoert op ons podium. Wie weet is dit jouw moment om te shinen! Dit is één van de leukste projecten op school om aan mee te doen. Er worden kleine audities gedaan om te kijken welke plek voor jou geschikt is. Natuurlijk mag je ook je voorkeur opgeven voor wat jij graag zou willen doen: acteren, dansen, zingen of decor bouwen.

Je krijgt in de mentorles nog uitleg over dit project, maar houd ook de posters op de gangen en je mail in de gaten! Via je mail krijg je namelijk een aanmeldformulier toegestuurd.

Wil je meedoen? Vul dan altijd ook dat Google Formulier in!

Leerdoelen

  • je leert goed samenwerken
  • je leert creatief te denken
  • je leert andere leerlingen kennen
  • je leert wat er allemaal bij komt kijken om een voorstelling te maken 
  • je maakt kennis met acteer-, zang-, dans- en productietechnieken